playsuit

 

xx Linda


Bustier

Igår inhandlades denna vackra skapelse, den blev min för 249 silvermynt. Den kommer matchas i sommar med höga jeansshorts och färgglada kavajer.

 

 

xx Linda

WANTIES

Dessa skorna fick Kenza utav sin pojkvän i alla hjärtans dag present. Dom kommer ifrån märket Jeffrey Campbell som har mycket andra grymt snygga skor. Dessa skulle vara perfekta i vår och sommar! Vill ha!

 

 

xx Linda


leather jacket

För några dagar sedan hittade jag en supersnygg skinnjacka på Carlings. Köpte den aldrig men ångrade mig redan dagen efter, kunde inte sluta tänka på den. Och tillslut åkte jag och köpte den! 1400 kronor fattigare men en grymt snygg skinnjacka rikare!




xx Linda


PIMP MY SHORTS

Håller på att pimpa ett par jeansshorts med lite nitar! Dock hade jag inte så många nitar hemma så kan tyvärr inte göra klart dem idag! Ett minus är att av min erfarenhet av de här nitarna är att de ganska lätt lossnar i tvätten.. Men jag ger den en chans till, för visst blir det snyggt?
Xx Malin


GROVT

Hey guys! Tänkte visa mina nya älsklingar jag köpte på din skos rea. Älskar att dom är så grova och nästan lite lika doc martens. Vad tycker ni?
Xx Malin


FAROS

Kolla vilka snyggingar jag hittade på Nelly.se! De är nyinkomna och alla storlekarna finns kvar. Vet inte om de har funnits innan på hemsidan? Isåfall har jag missat dem.
Mina favoriter är de vinröda, sjukt fina! Jag älskar att klacken är lite grovare och att det är platå där fram. De är fint att de är ganska enkla också, man kan ju ha dem både till vardag och fest.
Vad tycker ni, är de värda 399kr? LÄTT säger jag!
xx Malin

RSS 2.0