Jullov

Hej fina läsare! Nu går vi på jullov, och aldrig någonsin har ett lov varit så efterlängtat. Under jul tänker vi äta en massa onyttigheter, öppna julklappar och umgås med nära och kära. Vill önska er alla en underbar jul och ett gott nytt år! Vi hörs i Januari igen, take care!

 

 

xx Linda och Malin

dan före dopparedan

Tumblr_lvrbctbrpx1qcfi4go1_400_large

 

Christmas-19_large_large

 

Tumblr_lwmwah0e4r1qe7vz2o1_400_large

 

Tumblr_lvybw2p0wm1qelp2lo1_400_large

 

Tumblr_lvx0szpp031r55x65o1_500_large

 

Tumblr_lughr0sby31r4t2llo1_400_large

 

Tumblr_ltq8x5hvw11r2uon8o1_400_large

 

xx Linda

 


make up

På nyår tycker jag att man kan lägga ner lite extra energi på sminket! En snygg sotning ger dig dom där flirtiga ögonen du alltid velat ha. Satsa på en brun/guldig sotning istället för en vanlig svart, eller varför inte en grå/lila för den lite mer vågade? Tror det skulle kunna bli riktigt häftigt till en svart liten klänning. Och för att se snäppet festligare ut - lösögonfransar! Dom kan vara knepiga att sätta dit, men sök på google efter guider! Och till sist läpparna. Ett rött läppstift passar perfekt nu runt jul, men även på nyår. Eller varför inte ett fint läppglans? Satsa på ett "lip-plumping" som är en smärtfri metod för dig som vill ha tillfälligt fylligare läppar. Lip plumpig är ett läppglans som innehåller chiliextrakt och får dina läppar att bli lite svullna. Effekten sitter i under hela utekvällen och ger dig härligt fylliga läppar, detta helt utan några läskiga operationer eller liknande - applicera bara när du vill känna dig lite sexigare!

 

 

xx Linda


clothes

Foto: Lucas Svensson
Modell och redigering: Linda Olsson

 

Jacka/H&M
Halsduk/Zara
Jeans/Wrangler
Kängor/Savita
Öronhängen/Gina Tricot
Väska/Spanien

 

 

xx Linda


inspo

IMG_3771-2

xx Linda

 

 


BLICK


Någon som alltid inspirerar mig och som jag beundrar är Angelica Blick. Den tjejen har så grym stil så det är inte sant! Här är några av mina senaste favoriter bland hennes outfits. För tillfället är hon ju i Miami och jag längtar väldigt mycket efter sommaren när jag ser hennes snygga klädval och bara ben.

Bild 1: Svart och svart. Det funkar alltid och hur snyggt är det inte med massa olika svarta material matchat med varandra? Avslappnat, men ändå stilrent och snyggt!

Bild 2: Uppklätt blandat med vardag, jag gillar det! För att göra den snygga glittriga paljett kjolen mer diskret har Angelica valt att ta på sig en skjorta som är lite slarvigt uppkavlad i ärmarna och inte knäppt enda upp, vilket hade gett en mer strikt look. Conversen gör det ju bara bättre och snyggare. Jag är ett stort fan av vardagssnygga klädval!

Bild 3: Avslappnat, sportigt och ändå tjejigt! Jag älskar oversizade tröjor och det finns nästan inget bättre än höga jeansshorts. Den slarviga toffsen gör looken komplett och jag hade inte tackat nej till dem snygga solglasögonen.

xx Malin


VÄSKOR

Hej allihopa! Förlåt att det inte kom upp så mycket inlägg förra veckan, men både jag och Linda har haft fullt upp.. Så de missade nyårsinläggen kommer komma upp nu i veckan och här nedan ser ni lite snygga väskor som skulle passa perfekt till nyår!

Nelly.se


Asos.com

xx Malin


a woman's right to shoes

Något som många tjejer är beroende av är skor. Och speciellt klackar. Klackar kan lyfta upp en hel outfit. Och inte nog med det så gör dom dina ben långa, smala och snygga! En perfekt klänning är ett måste på nyår, men om du som jag kommer köra på en relativt enkel svart liten klänning så satsa på ett par mer utstickade klackar. Gärna i färgerna silver, rosa, vinröd, kornblå, eller varför inte köra på ett par guldiga klackar? Här har jag valt ut några utav mina favoriter från olika hemsidor.


have2have (förlåt för dålig kvalité, vet inte vad som hände)

h&m

nelly.com

xx Linda


LITA LOOKALIKE

Såg precis att de fått in ett par snygga Jeffrey Campbell Lita lookalikes på Have2have.se. Jag har alltid trånat efter ett par JC skor, men de här är ju ett perfekt alternativ för oss som inte är gjorda av pengar!

Have2have.se


Jeffrey Campbell

xx Malin


NEW YEAR'S DRESSES

Om lite mindre än tre veckor så är det nyår! Är det bara jag som tyckt att det här året har gått sjukt fort? Tiden har ju bara flygit förbi.
Iallafall så är det ju alltid så mycket att fixa och planera inför nyår. Man ska hitta en klänning, fundera ut hur man ska ha håret, vilka smycken man ska ha osv.. Så mitt i all den här stressen så hade jag och Linda tänkt hjälpa er. Varje dag den här veckan kommer vi lägga upp lite nyårstips och idag börjar jag med nyårsklänningar!


Rad 1 från vänster/ H&M, Bikbok, Asos, Gina Tricot, Topshop
Rad 2 från vänster/ Bikbok, Topshop, Nelly, H&M, Nelly


Rad 1 från vänster/ Asos, Nelly, Gina Tricot, Nelly, Bikbok
Rad 2 från vänster/ Nelly, Nelly, Nelly, Topshop, Asos


Rad 1 från vänster/ Asos, Nelly, Gina Tricot, H&M, Asos
Rad 2 från vänster/ Nelly, Nelly, Topshop, Gina Tricot, Zara

Rad 1 från vänster/ Asos, Nelly, Topshop, Zara, Gina Tricot
Rad 2 från vänster/ H&M, Nelly, Asos, Asos, Zara


Rad 1 från vänster/ Nelly, Asos, Gina Tricot, Asos, Nelly
Rad 2 från vänster/ Zara, Nelly, H&M, Nelly, Asos


Rad 1 från vänster/ Zara, Gina Tricot, H&M, Asos, Bikbok
Rad 2 från vänster/ Asos, Nelly, Nelly, Nelly, Asos

Gud vad många klänningar det blev! Men det fanns så många fina så jag kunde inte välja vilka jag skulle tipsa om, så det fick bli allihopa haha. Har ni sett någon ni tycker om lite extra? Jag har många många favoriter bland de här klänningarna, bland annat den rosa klänningen i det fjärde kollaget och den blåa i det femte.
Hoppas ni fått lite inspiration av det här. Och som sagt, det kommer komma upp nya nyårstips varje dag den här veckan, så håll utkik!
xx Malin

styleways

Hittade denna fantastiska korsett-krage på denna bloggen. VILL HA!

 

 

xx Linda


AMAZING

/de här fina bilderna och ännu fler hittar ni här
xx Malin

Outfit under tusen kronor från Lindex

Skjota - 299 kr
Cigarettbyxor - 399 kr
Armband - 99 kr
Väska - 199 kr

 

Totalt: 996 kr

 

xx Linda


dagens

 

Foto: Jesper Olsson
Modell och redigering: Linda Olsson


Tröja/H&M
Jeansleggings/Vila

 

xx Linda


triss i tröjor

Grovt stickad tröja med kabelstickningar från Lindex!. Ribbstickningar vid halsringning, ärmslut och nertill. Skulle vara väldigt fin med en skjorta under och skinnbyxor. Kostar endast 199 kr! Kap!




xx Linda


RED

Här kommer lite fina, festliga och juliga klänningar från en av mina favoritsidor när det kommer till klänningar, Asos.com!
Oj, nu blev det väääldigt många klänningar, men det fanns ju så himla mycket fint!
xx Malin

XMAS DRESSES

Snart är ju julen här och de flesta ska säkert på någon julfest eller julmiddag så jag letade reda på lite fina juliga klänningar som förresten även passar bra om man vill vara lite extra fin på julafton!
Alla de här fina klänningarna kommer från Nelly.se. Imorgon kommer jag lägga upp lite klänningar från en annan hemsida!
xx Malin

style by tyra

Style by Tyra är Sveriges största och ledande webbshop för smycken. På den senaste tiden har det bland annat också kommit in badkläder, smink, skor, väskor m.m och nu kläder! Jag har valt ut ett par godbitar som jag själv inte skulle tacka nej till. Om jag inte redan hade beställt en nyårsklänning hade den svarta gärna fått bli min.. Cravings!

 

 

 

 

 

xx Linda


NELLY XMAS CARD

Nelly.se har börjat med en julkalender där man får nya erbjudanden varje dag och idag är det 20% på Nelly Shoes och White Label! De nya erbjudanden kommer upp klockan 10 varje förmiddag på deras hemsida. Det är ju en skitbra idé och jag har själv passat på att klicka hem ett par skor jag suktat efter alldeles för länge..
Update! Såg nu att julkortet ändras här på bloggen när det kommer ett nytt erbjudande, fett!
xx Malin

RSS 2.0