TUULA

Har hittat en ny fantastisk inspirationskälla! Hon har en grym stil och hennes fina bilder framhäver kläderna ännu mer! Här hittar ni henne.
xx Malin

yellow

 

xx Linda


workout

Hej Peps! Ett nyårs löfte som jag tror många har är att bli mer hälsosamma/träna mer eller liknande. Kanske någon av er som har det? Och något som är väldigt viktigt för mig, och som nästan gör det lite lättare att gå till gymmet är snygga träningskläder! Istället för att träna i ett par sunkiga mjukisbyxor och en sliten t-shirt kanske nästa inköp borde bli några färgglada linnen och riktiga träningsbyxor istället för ett par stora mjukisbyxor som bara är i vägen när man tränar. Jag kan nästan garantera att ett par snygga träningskläder gör det mycket lättare att komma iväg till gymmet! Igår var jag och inhandlade dessa två linnen på h&m för endast 99 kronor styck. Billigt och bra! Dom är väldigt figurnära och är i ett stretchigt och snabbtorkande funktionsmaterial som andas. Plus att dom har snygga brottarryggar bak! Tips!

 

 

xx Linda


SPARKLE

Hej guys! Nu har vi haft ett skönt jullov och vi har hittat på massa med roligt. Har ni haft ett bra lov? Gjorde ni något speciellt?
Nu är det ett nytt år och vi kommer komma med nya roliga inlägg här i bloggen och vi har bland annat våren och balen att se fram emot! Vi kommer tipsa lite om balklänningar, håruppsättningar osv och om det är något speciellt ni vill att vi ska blogga om så får ni gärna hojta till!
Jag tänkte visa min nyårsoutfit för er, jag är så kär i klänningen!
Bilden är väl inte den bästa haha, men den togs typ fem minuter innan vi drog iväg på fiesta och det är typ den enda jag har så den får duga!
xx Malin

RSS 2.0