SISTA MINUTEN TIPS

Snart är det halloween och endel kanske inte hittat rätt outfit än? Kanske inte hittat en kostym som passar eller inte riktigt har pengar till att slösa på kläder man kommer använda typ en gång på ett år? Här får ni iallafall lite sista minuten tips som är lätta att fixa hemma!
För att fixa en snygg gudinne-look behövs bara ett lakan och gladiatorsandaler. Dra på dig lakanet och försök sätta det som du vill. Eller du kanske redan har en söt liten vit klänning som går att använda? Perfekt isåfall! Locka håret eller sätt upp en snygg uppsättning, lägg till lite accessoarer såsom breda guldiga armband och ett flätat skärp. Du kan även fixa en krans genom att plocka lite grenar och kvistar och fläta ihop. Eller så klipper du bara till ett guldigt band och knyter runt huvudet.
Du kanske vill vara något lite tuffare än en gudinna, då kan du lätt förvandla dig till en rockare! Det som behövs är typ svarta/skinn shorts/byxor, ett linne med något tryck på (eller bara något svart du kan klippa lite hål i kanske?) nitarmband, kedjor och sotade ögon, boots och en stor rockig frisyr!
Du kan även göra det väldigt enkelt för dig och bara ta ett lakan, klippa två hål i och vara ett spöke!
Eller varför inte Woman In Black? Ta svarta jeans, en svart kavaj och en vit skjorta. För en fin touch kan du även ha röda läppar. Det blir en snygg detalj!
Det var lite tips som är enkla att fixa hemma! Om ni vill ha mer är det bara att säga till.
xx Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0